Get Up to 40% OFF New-Season StylesMenWomen * Limited time only.

Dostava

Dostava robe vrši se dostavnom službom GLS ili vlastitom dostavom u okviru 3-10 radnih dana. Subota i nedjelja nisu uključene u vrijeme dostave. Rok počinje od trenutka kada Fripo-Saan d.o.o. primi narudžbu putem web shopa ili primi uplatu na svoj žiro račun ako se radi u narudžbi putem predračuna.

Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se Kupac na otkazivanje narudžbe, prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od poštanske službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Ostali uvjeti kupnje